Wil jij graag leren drummen? DrumcoachJack biedt individuele lessen, begeleiding en coaching.

Elke leerling is uniek, daarvoor dient een persoonlijke begeleiding en coaching op maat. Tijdens de drumlessen word je 1 op 1 begeleid in het ontwikkelen van jouw drum skills! Er wordt gewerkt met lesmateriaal uit boeken en je leert mee te drummen met je favoriete muziek.
Om blessures te voorkomen wordt gelet op je houding achter het drumstel, worden speeltechnieken geleerd en zeker net zo belangrijk is preventie van gehoorschade. Er wordt les gegeven in een speciale geluiddempende cabine waarin twee drumsets staan opgesteld waar geluidmonitoring plaatsvindt via isolerende hoofdtelefoons.

Leskosten

30 minuten drumles:                         €15,-*
45 minuten drumles:                         €22,50*
*(Prijswijzigingen onder voorbehoud)
Voor personen vanaf 21 jaar geldt een toeslag van 21% btw.
Wil je na de combi les (de introductieles + evaluatieles) vast ingeroosterd worden dan betaal je vooraf een 10-strippenkaart die 1 jaar geldig is voor 10 lessen van 30 of 45 minuten.
DrumcoachJack is een intermediair van JOC Den Helder .
Dit houdt in dat gezinnen eventueel in aanmerking komen voor financiële ondersteuning. Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact op.

Lesinhoud

Bij aanvang van de les beginnen we met het doornemen van de lesstof. We behandelen hoe je je techniek kunt verbeteren en het speelplezier kunt vergroten. DrumcoachJack past diverse leermethoden toe waardoor hele jonge leerlingen zelfs eerder drumnoten leren lezen dan het ABC. DrumcoachJack staat voor een begrijpelijke uitleg aan jong en oud!

Waarom DrumcoachJack?

DrumcoachJack spreekt uit eigen ervaring over drumles in groepsvorm: Als leerlingen niet op hetzelfde niveau zijn en blijven dan werkt les in groepsvorm niet. Met andere woorden: als een groepsleerling geen vooruitgang boekt, dan heeft dat gevolgen voor de te verdelen lestijd, groei en motivatie van de andere leerlingen in de groep. De vooruitgang van leerlingen bij DrumcoachJack in 1 privé lesjaar kan zomaar gelijk zijn aan meerdere jaren les in groepsvorm. Dan nog niet te spreken of een leerling gemotiveerd blijft en plezier in drummen blijft houden als vooruitgang in groepsvorm over al die jaren gestaag verloopt en het lesgeld bij elkaar opgeteld over al die jaren ook nog discutabel is.
Als Drumcoach streef ik naar de beste begeleiding voor iedereen, ga ik graag de uitdaging aan en help ik elke cursist met veel passie naar een hoger drum niveau.

GRATIS PROEFLES

Een week na jouw eerste les (introductieles) volgt de tweede les, deze is gratis! Na afloop van die les (evaluatieles) bespreken we of je vast ingeroosterd wilt worden, uiteraard heb je de ruimte om daarover thuis nog rustig na te denken.

Als na de combi les drummen niets voor jou blijkt te zijn dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Heb je de smaak te pakken, kies dan gerust voor een 10-strippenkaart. Als die kaart vol is en je wilt stoppen: geen verplichtingen. Wil je verder gaan dan koop je gewoon weer een nieuwe kaart.

Intermediair van JOC Den Helder

Voor degenen die gebruik willen maken van de financiële ondersteuning van het JOC Den Helder gelden bepaalde regels. Je neemt dan 4 strippenkaarten af die in totaal gelijk staan aan 1 cursusjaar en voor die kosten ontvangt DrumcoachJack als intermediair de financiële bijdrage. De hoogte hiervan hangt af van het maandelijks bruto gezamenlijk inkomen per gezin.

Wil je meer weten of heb je vragen over de drumlessen bij DrumcoachJack? Neem dan gerust contact op!